Torsdag!

Tjohej!
Blir ett kort inlägg med mkt bilder!
Idag så hare vart en ganska bra skoldag ändå :)
efterskolan, så åkte jag med bussen till ötå.. träffa Sai<3 och Sebbe. heh pratade med Mira när jag hoppa av bussen, sen så prata mira med sai och sen prata mira med sebbe.. och då fick jag å sai vara för oss själva ^^^
sen så hoppa jag på bussen igen och åkte till mira <3
Vi typ bara nötte data!
sen så nu är jag i hede, imon (fredag) har vi ledigt från skolan.. kanske yassa kommer, och sen frippes på kvällen Ofc :D
aja men bilder nu!














första vanten snart klar :d

fin mapp :) fast ska föröka göra så att den inte ser ut som 8ans so mapp gjorde ^^
haha!!

moi.. -.-'

Puss&kram<33

Flummigt och skummigt ;D

Hello!
Idag i skolan så första två timmarna var det No.. och om jag får vara ärlig jobbade jag faktiskt bra (a)
sen hade vi dubbel timme i So Chill, vi typ snacka bara eller lyssna på L-G :)
sen så har det vart rätt så lungt.
sen efter skolan kom yassa till mig.. så fick vi lust att smika oss, fixa håret å ta kort så vi gorde det :D
Bilder:


Yassas ögon :)
          


        















   





    




   

mitt öga :)

    


<3

Puss&kram <333

Nyfikna får och harbajs :D

Hejsan!
Nu ska jag säga lite kort om dom dagarna jag inte bloggat!

Söndag:
For jag hem, men innan jag for hem så var jag och träffa Sai<3
Sen åkte jag buss hem..  hehe när vi var i svanstein vare nåra får vid en äng och när bussen stanna ammlades alla fåren vid staketet haha! .. sen hände inte så mkt hemma..

Måndag:
Vare skola, som vanligt dårdå.. fast första halvan av dagen var vi på folkan och lyssna på nå föreläsningar, och käka as mkt godis! haha jag lyssna bara på en föreläsning, eller jag hörde bara en.. annars var jag bara i andra tankar ^^
men det där med godiset, borde inte ha ätit så mkt! mådde sjukt illa sen.. men men fick man plocka hur mkt man ville så fick man.. haha!
annars var dagen rätt så ok, förutom att jag var lite okonsentrerad!
Sen så var jag å yassa på en underbar kvälls promenad :D<3

Idag(tisdag):
I bussen till skolan var jag inte helt på¨humör..
sen  var jag tvungen att gå till fammo och hämta mina idrottskläder och syslöjdsgrejerna. och så hade vi sy slöjd.. men orkade absolut inte göra nått, okra inte hålla upp händerna å sticka, gick segt. men kom iaf nånstans!
men hade så ont i mig, tungt å andas, skakis, ledsen å allt...
samma sak med musiken, eller iaf halva för andra halvan försökte vi spela i guppen, och då vart det lite bättre!
sen efter musiken hade vi idrott, orientering. ja ni jag hade absolut inte leggins och shorts på mig... hehe  jag och linnéa gick bland lite risbuskar osv. säger bara sj för mina ben, men ändå så revs inte mina leggins :o
sen så skulle vi typ över ett dike och så höll jag i en gren och höll på ramla bak ner i diket så jag skrek till.. men som tur var kom jag upp. sen så höll jag på skrika tusen gånger till på den dära orienteringen, antingen höll jag på bli blöt, eller så slog nån gren i mig haha! sen så skulle vi gå igenom ett helt blött ställe, och jag vet att det är ganska djupt med vatten där så försökte gå på sidan på ett smart sätt.. men så råka jag ändå plumsa i lite vatten så att jag hade sjöar i skorna (y).
sen på no:n så började frida och rosa skratta, och så sa frida nått (kommer inte ihåg vad) och jag började as garva, sen slog jag knäet i bordet och garvade mer, sen tillslut satt jag på golvet och garvade som jag vet inte vad haha! sen så slog frida hande på bordet och rosa flög nästan upp i taket och vi bara fortsatte garva, lovar att vi skrattade i säkert en kvart utan att stoppa! 
sen så var frida vi tavla och höll på rita eller nått, och så tänkte jag skrämma henne, så jag kröp på golvet.. sen så kom jag under kateden och putta bort stolen och sa "buh" och jäkla hon blev rädd!
sen så hölla jag på hoppa på borden och allt.
när vi var på väg till skåpen så skrämde rosa frida och shit vad hon skrek till och jag var skit nära så blev nästan döv.. fast pga. att frida skrek till skrek jag också till och vi alla 3 höll på garva som jag vet inte vad!
sen när jag vänta på bussen, så ringde Sai<3 snacka om glad var:D
sen har jag inte gjort så mkt mer idag..


Mitt älskade Hedenäset! <3

nyfikna får?

fint :D

härligt!

Fin hjälm? ;)

hehe ser ut som kaninmat  (dom avlånga bruna sakerna), blandat med ¨nått gult och harbajs:D



lite cool eller vad? ;)

är duktig på å sticka vantar (a)


fick en påst av elin, skit gulligt :D

svart vit


saknar min Sai<3 Behöver dig skit mycket! vi att du är här nu! men snart får jag se dig igen<3<3
längtar som fan! <3

Puss&kram<33


Blandat :)

Godmorgon!
Nu har man vaknat till liv igen, fast det var inte så trevligt å vakna.. stekhet i rummet höll fan på dö!
Igår kväll/natt så var jag på skit glatt humör! Har inte vart så glad på länge, men det var blandade känslor ;)
så jag somnade allt glad.
Och jag är fortfarande otroligt glad!
Fast att jag måste åka hem idag, det vill jag absolut inte!!! jag vill vara kvar här, iaf just nu. När allt är så bra!
Men får komma hit på torsdag igen (vi har ledigt på fredag). Eller måste komma på torsdag.
Kan inte vänta, tiden måste gå snabbt.

Men just nu ska jag packa ner mina kläder och vad jag nu ska göra..

En bild från Sommerøya :)

Blandade kännslor sa jag ju! ;)
Fast det är ju inte bara dom känslorna som gör min glad, det är andra också (:

Puss&kram<33


Lycka!

Om jag kunde skriva i ord,
ord som kunde beskriva exakt.
Ord som fanns så att det räckte,
till en mening.
En mening som betyder så mycket,
så mycket som känslor gör.
Känslor som är så starka,
starkare än ord.
Just dom orden jag söker,
finns nog inte.
Men det finns andra ord,
såna ord som gör andra glada.
Såna ord som sprider lycka,
såna som sprider glädje.
Och just dom orden är,
Jag Älskar Dig!


En dikt jag skrev nyss:)


Lördag!

Tjatja!
Idag så var jag, mommo å moffa till yt och åt pizza.. Haha jag e fan pro på å äta pizza, typ allt blev en jävla grishög.. sen vare en massa rödlök, tomat och gröna starka grejer på pizza om jag inte gillade så jag höll på rensa bort all lök och grönstarka grejer och gav dom till moffa, och så skulle jag ge en mini grön grej och så tappa jag just den bervid moffas tallrik så den hamna under och jag börja asgarva haha! xD mommo fick alla tomater.. fast seriöst kunde inte äta satt bara å garva å typ lekte me maten !
sen när vi kom från yt hade jag sån jävla lust å fara till ö¨tå jag jag å mira började leta efter sjutsar osv.. allt blev en värsta stresshög men vi kom allt till ötå :p och där var vi med Ellen, Nadja, Felle, Sebbe , Sebbe, Wiippa, Sai, Ricko osv. först av allt for vi till ok jag, mira, sai och ricko och köpte dricka, sen in till frippes kolla tv. då kom typ alla andra också. sen var ju ut och alla höll typ på lyfta varan :o efter det så var vi i mysrummet tills sai sack..
då var ju typ ute, haha sebbe sett på en stol, så satte sig ellen på han , sen nadja på ellen, jag på nadja, mira på mig, sen kom ricko och satte sig på mira, sen typ felle och sebbe, satte sig på och alla bara rasa ihop, jag slog fan me huvet i väggen skit hårt .. och skrapa upp knäet lite.. sen tog en massa bilder och efter ett tag kom sai tillbaka. vi tog mer bilder! Ellen får skicka sen!
Sen så höll ricko på cykla.. snacka om att han var galen :o han typ cykla as snabbt och skit nära, jag ellen och nadja vart fan me rädd för han, vet inte hur många gånger vi skrek till!
och så har vi hållt på svamla oss (:
men nice kväll ändå!

min pizza :D

sebbe, sai (på golvet) mira och Ellen :P

kommer mer bilder sen när ellen har skickat :)

puss&kram<33

FREDAG!!! :D

Hej bloggen!
Idag så kom jag till ötå 07:45, började praoa typ efter åtta.. hehe när jag höll på sortera eller var just klar, så somnade jag, sov typ i  40min ^^ hehe! så efter praoen, for jag till frippes var 70min till bussen gick, så var där me macka å nån till. vi typ spela kort, jag e ju pro på det vann två gånger ;)
Efter det så gick jag å vänta på bussen, haha var seriöst en påskkärring som också väntade på bussen, hon hade vita byxor, en gul lång jacka, hoivi (stava?) så som påskkärringar brukar ha, orange krulligt hår, kritvit i anskitet, rött läppstift och röd näsa för att det var så kallt ute haha! xD
sen vare en norrbagge som kommoch fråga om jag hade cigg, å jag sa nej då gick han. efter ett tag kom han tillbaka och sa att han skulle klippa sig på frissan och när han hade kommit dit så hade han frågat henne som jobbar om hon hade cigg men hon hade inte så han fråga om han kunde sticka å köpa å då hade hon sakt jodå bara stick iväg du, han var en helt skön människa vill jag lova er :D
Sen i bussen vare en kille som hade en hund, och i sätet bakom satt en gubbe å snacka i tele, så var hunden nyfiken och kika från sätet på gubbe, och jäkla vad gubben hoppa till. hahaha, jag satt å garva åt det, så jå jävla kul ut ^^
när jag kom till hede så åt jag sen duscha, efter det så fixa jag mig å måla naglara, skit nice nagellack!
så for jag till ötå me bussen.
Var där med Mira, Ida s, Ida m, Ellen, Nadja,Erika,Wille, Sara, Linn, Wat, Isse, Sebbe, Sebbe, Felle, Sai(stava?), Ricko och många många mer, hade skiiiiiiiit kul!!! :)
vi var typ på frippes, såg tv. sen stack jag å linn till ok å köpte dricka. sen så var vi ute hur länge som helt. osv. men hade iaf jätte roligt!
sen for vi hem.
sen känns det skönt att jag å isse skapa fred:) sen tror jag att jag och sebbe också skapa fred? xD

Bilder:

jag igår efter jag baka(y)


nice nagellack!





Duktig på å balensera (stava?) :D

Felle å Sebbe, bögar eller vad? ;)

men Puss&kram<33


Torsdag

hey!
nu ska jag blogga lite grann :)
Igår så fick jag fylla på nya målarburkar på plats, sen stapla tapeter!
efter det hade jag lunch och efter hade jag inget å gö(y)
sen for jag till hede, duscha å bytte kläder, sen me bussen till ötå och var med ida. vi for till frippes och där var vi typ me ricko, sen kom nån abdull eller vad han nu hette.. haha han skule förklara en grej så gjorde han nått och jag kunde inte hålla mig för skratt inte ida heller xD haha!
sen stack Ricko och så skulle ida också sticka.. så jag gick ut ochvänta med henne tills hennes mamma skulle komma och så vänta abdull också.. haha hade tänkt stanna på frippes ett tag till eller bara gå in och kolla läget en gång till men fick en känsla att han skulle följa efter mig vart jag än gick.. och det är irriterande så jag stack till christer å sara när ida blev hämtad :)

idag så fick jag stortera (stava?) små grejer så har gjort det hela dan + fikat :)
sen är man ju så proffsig så att man råka spilla varm choklad på sig själv två gånger(y)
och sen efter "jobbet" kom mommo och hämta så for vi till församlingshemmet för att mommo skulle städa där, så satt jag och spela lite piano(y) och sen kom ju en massa minnen där ifrån :') Snacka om kul amn hade när man gick på kyrkansbarntimme! vi typ sjöng hela tiden "vart bor du lilla råtta" sen så brukade vi ibland få leka kurragömma(stava?) på vinden och en massa annt! Minnen!!






nåra bilder på valpisarna Märta & Svante! :D<3<3









lite vad som helst :)








nu räcker det med bilder :)

Puss&kram<33

:)

hey!
Idag så har jag fått dammtorka målarfärgshyllorna.. är som less på målarburkar-.-'
sen har jag inte gjort så mkt mer, fick sluta före klockan  två idag(y)

Igår var jag med Sara, och vi hade det trevligt! hehe hon höll på göra nå läxor, eller ja öva på en text hon skulle kunna utan till, hahaha! jag kunde fan nästan den texten utan till första gången hon sa :p
men det gick inte så bra för henne ^^ och specc inte när steffi var där och störde.. det var seriöst irriterande xD
 
men idag blire väl frippes, hoppas jag!

 
en bild på nemo :)

puss&kram<33

jodu :)

heejsan!
nu är jag här i hede :p
har praoat på kaarles idag.. rätt så trist, hade typ inget å gö..
har duschat och ska snart till ötå igen å vara me ida :)
men orkar inte skriva nu så bye!

en bild på mig med långt hår :)
puss&kram<33

Boriiiiinnnggg!!

heey!
Idag så vakna jag typ vid 10 men steg inte upp fören 11 :p
men har inte gjort nått idag.. bara data å tv -.-' tråkigt som fan!
men ska nog te ötå idag nån gång, ska sova över hos chriter å sara.
Hoppas nån där borta vill hitta på nått, är psykt less på å inte göra nått..

moffas tårta igår :p haha tog högst 10min å göra den och då menar jag me allt fyllning och allt xD

 

är jag inte gullig i toffsar? ^^





Kasper:D<3

mat xD

men orkar ej blogga nu ..

Puss&kram<33


shoppat :D

Hejsan!
har haft en riktigt kul dag idag i happis med min kära Ida :D<3
Det var allt jag behövde, tänka på annat..
men vart riktigt nöjd med mina köp:
En skjorta, ett par jeans, en bh, tre par trosor och snoddar :)
fast ville ha en mössa från Stadium, fan ångrar att jag inte köpte :(
men iaf har haft skit skoj!

Skjortan <3

bh:n



Skjortan och jeans <3


ville ha mössan! :(

Andra bilder:

nemo :D<3

jag och nemo :D



nemo :)

en gullig sak :D

tack för en skojig dag ida<3

pussoch kram<33

bryr mig inte längre!

ska säga kort om veckan:
Onsdag:
hände inte så mkt mer än att jag grät mig till sömn..

Vi fyra var ett.
Ni tre betyde nästan allt.
Nu har vi gått skilda vägar.
spridits med vinden.
Nu finns  ingenting att dölja,
sanningen har just börjat.
Tårarna bara rinner,
ner för mina kinder.
När jag skriver det här,
känns som att va olyckligt kär.
Jag vet inte vad framtiden har att ge,
men hoppas att ni föralltid kommer att le!..

Dikt jag skrev då..

Torsdag:
började skolan 07:15 för skulle till kiruna gruvan..
haha i bussen sov jag ganska märkligt, först fötterna på bordet,
sen fötterna på elin och geminas säten, så folk inte kunde gå förbi.
sen ramla jag ner på golvet med där var det svalt så jag somna dit :)
sen i åkte vi buss nere i gruvan(y). och såg nån film där nere och var på
nå museum och allt(y) :D

Fredag/idag:
skola.. tog skolfoto..
åkt buss till hede sen direkt till ötå.. hade skoj där.
haha våga säga hej till epa killarna för en gångs skull..
och dom bara glodde länge och sen sa nån hej.. hahaxD
sen fråga jag sebbe en grej och då sa ricko en grej och då
klara jag inte av å vara där inne mer så kuta iväg och grät..
sen vägra jag säga till mina vänner vart jag var, ville vara själv.
var typ vid ica, bron och lite vart som helst..
sen dog min mobil.. alla blev oroliga..
kom tillbaka.. många hade letat efter mig..
alla var snälla! <3
nu hära i hede och mår bättre..

Tack för ALLA som fanns där för mig och brydde sig! <3

imon blire happis med ida, glömma allt skit och bara umgås!! :D<3

bilder från gruvan:
                             

ego:
           

men puss och kram<33

sorry!

sorry för dålig uppdatering!!
men ska förbvättre mig  :)
men har lektion nu så hejs <33

Tisdag

Hejsan!
nu sitter jag i skolan, har språkval-engelska..
hehe! ni ser ju hure går (a)
men iaf, har haft slöjd(y) sen musik(n) hade inte tålamod till å förska spela på piano när jag inte fattar, sen äre as jobbigt å spela i accord... -.-'
efter det hade vi "idrott" woooow fick lyfta tändstickor, jippie! -.-'
seriöst jag vill ju ha riktig idrott! inte lyfta tändstickor..
vill spela basket,fotboll,handboll, innebandy och sånt!
K-E gör ju så att jag verkli9gen hatar ämnet IDROTT!!
Och på torsdag börjar vi skolan 07:15 för att vi ska till kiruna :p
sen på fredag äre skolfoto, missar idrotten (y)
nästa vecka har vi prao.. hojjjaa... vet inte vart jag ska praoa!! problem :o
aja men nu ska jag "försöka" göra nått i engelska vi får ju se hure går ^^

En bild på mig från 2009 ^^


ekar, nu är det snart slut.

Ljudet av skogens alla djur.

Den tysta sången ekar, nu är det snart slut.

Mörkret faller sakta på, ensamheten åter står.

Tårarna rinner sakta ner, dom rosen röda kinderna,

som silkes len.

Hjärtat bankar och slår,

känns som ett öppet sår.

Orden som du sa,
 
lämnade mig utan svar...

Dikt jag skrev idag
:)


=)

hejsan!
igår fyllde alltså jag 15år..  men säger bara en sak:
Har aldrig haft en så tråkig födelsedag!!!
Jag vakna klockan halv ett, sen åt jag lunch pizza. efter det kom pappa med tårta. så fick jag en teckning av elsa. sen var jag väl bara i mitt rum.. Dom andra somna i tv rummet, så jag somna i mitt rum.. sen vakna jag och titta lite tv. sen åt vi middag och så var jag på datan och skrev en massa "tack" på facebook. efter der skulle pappa ha internet för han skulle fa till kiruna..
men sen typ vid 7tiden kom yazza och så blev det som lite kuligare.. vi typ snacka och tog lite flumm bilder(y)
men helt ärligt var det precis som en vanlig dag!!!

Idag:
vare skola.. men vart som lite trist och dystert i början av dan...
vi behövde inte jobba om vi inte kände att vi orkade...
så var som inte me på så  mkt men ändå var jag.. typ hade lite olika lektioner på olika lektioner, kunde jobba med svenska på engelskan.

sen efter skolan var jag med amna eller jag är fortfarande med henne :p niice(y)
 fast orkar inte blogga nue.. :)

bilder:
Flummbilder på mig och yazza:
              

Flummbilder i bussen:
      

Andra bilder:
       
 
 







Puss&kram<33

Tack för en underbar kväll!!<3

Heeeyy!!
nu ska jag säga vad jag gjorde igår och idag så klart :p
 Igår:
Jag åkte med bussen till ötå.. men var lite nervös för viste inte vilka som skulle "fira" mig. men det var bara Mira som stod där, så jag tänkte "nej vart gömmer dom andra sig?". så jag fråga henne vart dom andra är och hon ba "hos sara". sen fråga jag om jag kunde gå till christer å sara först innan, men hon sa bestämt nej.
Okej vi fortsätte gå och helt plötsligt hör jag någon springa bakom mig och just när jag vänder om säger ida s, sara och linn BUUUH! så jag skrek till vart skit skraj!
sen efter ett tag hoppa ellen på mig och ida m. där vart jag också helt skraj, var helt skakis efter detxD
Sen gick vi till sara och så gav dom mig pressenter och när jag höll på öppna titta jag upp och så stod Ricko där, och även då blev jag skit skraj! haha!
men jag fick ju världens bästa pressenter!
En godiskaktus, en boll, en leksaks traktor, såpbubblor, en joyo (satava?), en nalle, ett par öronhängen, ett hallsband och en klubba.
sen så skrev Mira på min panna (byxmyndig) och så var jag tvungen å ha traktorn runt halsen.. hehe
hade den runt halsen i typ mer än två timmar, och var på byn, hos christerå sara, på frippes, en en bil, och på ok (under dom timmarna) haha!
men hos christer å sara hälsa jag på Doriz och hennes valpar Märta och Svante! sen fick jag ett armband av dom :)
efter det så åkte vi bil med stefan, haha vi var 9st i bilen(y), men nån måste ha polisanmält oss.. för först vare bara en polisbil ute sen kom en till.. hehe! så nåra hoppa av ;p
sen efter ett tag hoppa 3st av och 3 nya hoppa på(jag fick ju åka hela tiden eftersom det var mig dom firade).
sen var vi på frippes, och lite vart som hells:p
efter ett tag kom tobbe å alfy till ötå också.
klockan tio for linn, ellen, mira, ida m osv. hem ... vi andra stanna kvar på frippes..
men då hade jag inte traktorn runt halsen ist gick jag och bar omkring min godiskaktus.. haha! xD 
och när det bara var pollyn kvar så bjöd jag till vem som helst, jag bara gick fram till nån och fråga om dom ville ha godis polly.. hehe!
Tror att folk måste ha trott att jag var knäpp eller nått, först gå omkring med en traktor rut halsen, sen att det stod "byxmyndig" på pannan, sen gick jag omkring med en godiskaktus och sen bjöd jag vem som helst på godis! haha!
men jag ida, tobbe och alfy kom till ida halv tolv (vi skulle sova hos henne, i hennes stuga).
hehe vi gick ut vid halv två tiden och jag skulle prova rida silver men han vart lite sur.. och sen körde vi lite fyrhjuling.
och sen senare titta vi film.. och sen somna jag på soffan så ida var tvungen å sova mellan killarna haha! xD

Idag:
Vakna tjugo över åtta på morgonen av att tobbe, ida och alfy snacka -.-'
och somna om 10min men då vare en äckel fluga som surra.. så jag kunde inte sova mer..
hehe sen så somna alla andra om  så jag hämnades och spela musik på högsta! haha tobbe fick fan damp på mig ^^
sen men alfy och ida setg iaf upp. tobbe vägra , han gjorde det först klockan 11..
aja jag och ida red flamma(y) :D sen så körde killarna fyrhjuling.
och efter ett tag for vi till by och gick omkring där. sen stack dom till ida och jag till hede.
i hede fika jag blåbärspaj. sen fick jag pengar av dom :)
och så for vi till ötå och titta på fotti när christer spela.
när jag gick där ifrån stod det 2-0 till ösk!(y) :D och det var typ 3min´innan det sluta.
sen åkte jag tobbe och alfy med bussen.
så nu är jag hemma :) imon fyller jag år!! :D

Mina pressenter:

godiskaktus

nalle och öronhängen :p

traktor:D

halsband

yojo

klubba

såpbubblor

boll

armband av christer å sara :p

Doriz valpar:
             
Andra bilder från igår(y):

Står byxmyndig på pannan

mira käka på mig gurka..

blev inte så fint..

på frippes med min fina traktor :D

ellen pussar mig på kinden :D

ellen och jag :)
  
min kaktus på frippes :)

Idag :p :


jag på morgonen(y)

flamma och silver


flamma och ida

jag rider på flamma:D

ida rider flamma :P

flamma är lite envis xD



fottimatch

ida alfy och tobbe där baknånstans

Egopix:
      

Tack för enh underbar kväll!!! den var helt klart bäst!!! :D:D:D<3<3<3<3

Puss&kram<33

spy less!

hey!
idag i skolan har jag typ skickat en massa låtar från christines mobil till min, så har lite mer låtar på den :)
sen så har vi haft prov (politik) vi skulle typ fråga en massa frågor till L-G (lärare) men var som inte enkelt.. för typ dom frågor jag ville fråga han andra fråga, eller så han jag inte fråga som-.-' men fick iaf fråga EN fråga..
sen så har vi hållt på me skolvalet också.. haha vart som lite tomt i klass rummet ^^
hehe!

aja när jag kom hem så börja jag STORstäda mitt rum.. och nu är jag SPY LESS!!



elsa och johannes på morgonen :p


tomt klassrum!










Puss & Kram!<33

Think Pink

hejsan!
idag har man vart på skolan, som vanligt..
hände inge specc.
sen när jag kom hem så kom jag på att jag haft en rosa kassett med nån barbie låt, så jag leta upp den så att elsa kide få lyssna.. men den hade seriöst problem :o
haha det är två låtar i den (eller ja, samma låt fast i den ena sjunger dom i och den andra är som karaoke) så när man lyssna på ex. den när dom sjöng börja den  mitt i allt helt plötsigt spela den men bara melodi.. osv. sen stanna den en massa gånger.. haha den hade fan DAMP!! xD
hah!
men jag hittaden låten på youtube faktiskt !

bra eller vad*? ;)






lite bilder från morgonen! :)

Puss&kram<33

jooodååå

hejsan!
Idag så hare vart skola som vanligt. men var bara påp dom 3 första lektionerna efter som det var slöjd, musik och idrott..
men sen så höll jag och nåra på me skolvalet:)
sen i bussen hade jag och yassa as kuuul! :D
haha!
                              

Lite tips på hur man ska sitta i bussen! :D :




vad tycks? äre inte bra? :D

Puss&kram<33

Jippie är Miljonär!! :D:D:D

Jippie har vunnit 6miljoner kr!! :D
fick ett brev och det stod att jag vinnit det, jag hade typ spelat på internet nått lotteri och vunnit! :D
men där ju det att jag aldrig spelar på internet ;D och sen kolla vi upp sidan.. allt fejk!
det stod attman skulle skriva in konto nr. = dom tömmer mitt kort om jag gjorde..
som tur är trodde jag aldrig på det.. men finns ju dom som är lätt lurade ;) hehe..

men VARNING!!! om ni får ett brev från "international  loteria commission" det är fejk!!!!



Brevet!
 
så lite inte på det!!

Ida ihelg! :)

Heeeejsan!
nu ska jag blogga lite om igår och idag!
Igår:
Ida kom till mig typ vid 12-13 nån gång, visa lite runt eftersom det är första gången hon vart hos mig..
sen var vi ute och gick vid älven och skogen.
och så typ lyssna vi musik och så tog hon och krusa mitt hår, haha såg ut som ett troll xD
Och så kom Jocke, Katti och Oscar också en sväng, seriöst Oscar är världens sötaste Unge!!<3
sen åt vi tacos och stack med bussen till pajala.. som vanligt äre DÖTT där..
fast vi var som på byn med typ Tobbe, Alfy och Hugge.. sen stack jag och ida till fammo och faffa.. ida skulle hämta jacka.
Sen klockan nio for vi till Alfy, var där med han och tobbe och efter ett tag kom krisse..
Hoh det var fan me varmt i alfys rum.. jag och ida höll ju på å döö.. så vi gick ut typ två gånger.. men snacka om att vi var yra :s vet inte vrf..
sen så for vi där ifrån typ kvart över tolv.

Idag:
så vakna vi typ halv 11.. sen åt vi frukos och gick ut på byn, typ mötte Tobbe, Alfy, Hugge å krisse, så var me dom ett tag sen stack jag och ida till fammo och faffa..
och så sen for vi till bussen =)

Bilder :
                        
                               

Fredag 3/9-10

hejsan!
nå idag i skolan så först hade vi idrott..
jag och nåra till var inte med så vi fick en bok å läsa nåra sidor efter det fick vi ett papper å svara på frågor..
asså vi har världens töntigaste idrottslärare! seriöst!
när vi skulle lämna tillbaka böckerna, papprerna och pennorna så hade jag amna och lovisa lagt ner böckerna och pennorna på hans mapp.. men han skulle ha dom i handen så han ba "jag gav 5pennor och 5böcker, och då ska jag ha tillbaka 5pennor och 5böcker" så vi gav dom i hans hand och då råka vi ge dom fel väg.. alltså texten råka komma emot oss och inte han så han ba " jag gav er böckerna rätt väg så att det skulle gå snabbt för er att tittita så att ni inte behövde vända boken, så då vill jag att ni ger mig böckerna rätt väg till mig också. det är renat av trevlig (eller nått sånt)" Sen fråga han oss varf vi inte var med.. så han börja med lovisa och hon ba "jag är föskyld, jag nästan kvävs" och han bara " då tycker jag du ska vara hemma om du är sjuk så att du inte smittar ner andra, och sen vill jag att du ska vara med på tisdag ombytt" och lovisa ba" jo om jag är frisk är jag med" och så börja han tjabbla om det att hon skulle vara med.. -.-'
asså fattar han inte att man kan inte vara med om man är typ sjuk.. men kanske inte orkar anstränga sig men ändå inte vill missa annat i skolan som är viktigt.. sen blir man ju bara sjukare att vara med på idrotten om man har ex. hosta...!
sen så alexandra hade stuckat foten och så fråga han också henne när hon kan vara med nästa gång.. asså sånt vet man inte (fast det sa han på tisdag).
ååååh får fan damp på K-E!! och jag är inte den enda!!

men restan av dagen gick bra :)
när jag kom hem så satt jag i två timmar med elsa och hjälpte henne med hennes nya hello kitty pysselbok hon fick idag (hon gjorde ut den) haha jobbigt vare.. för man fick säga hela tiden " vilken färg är det?, vilken bokstav är det? ,nej inte p!,  vart ser du ä:et?, vad står det där?, nej! , bra! osv..
haha sen så stog det MUS och hon lästa PYJAMAS (stava?) haha hur fan fick hon mus till det? :o

men nu ska jag bara ta det chill rresten av kvällen =)..
Och imon kommer Ida! :D<3


har börjat stick lovikkavantar.. men har kommit längre nu :)






Sjukt bra bok! men man måste läsa första delen först (vad mina vänner inte vet)
haha det här är 5boken sen skolan börja + har två böcker till å läsa efter den :p

men orkar inte blogga :)
puss&kram<33

Yeah Iknow i must now..!

Tjaa!
nå idag när jag vakan drog jag upp rullgardinerna och såg sååå vackert väder, dimma, sol helt mysigt och fiint!
belv typ kär direkt!
men när jag gick till bussen så tog jag så fina bilder på vägen dit, johannes som redan hade hunnit till vägen väntade på bussen, medans jag fotade.. Gu vad jag vil ha systemkamera!
sen i skolan hade vi en massa lektinoner.. bl.a. No.. haha hade typ 3böcker och en massa papper för att leta efter fakta.. helt fullt ^^. men kom inte så långt..
sen på so:n så titta vi typ på youtubeklipp hehe:p
sen efter skolan kom amna, vi skulle "plugga" men det blev ju som det blev.. vi fastna i en film(y)
aja men vet inte vad jag ska skriva..

















lite bilder från idag!:)

Hoh nu gäller det för mig å plugga stenhårt iskolan, jag ska ha BRA betyg!
Ska iaf arbeta mkt med ENGELSKAN! och Amna och Yassa har lovat att hjälpa mig =)
hehe vi ska typ bara skriva engelska med varan på msn, och det lär jag mig av..
jag blev ju typ 2år efter i engelska eftersom jag bodde i norge i två år.. sen när jag gick i mellanstadiet så gick jag till Magda för att lära mig engelska, men blev som efter ännu mer...
men nu fan ska jag Plugga!!!


den här låten är så otroligt bra(L) ni måste lyssna!

RSS 2.0